Sloopwerk

Vakkundig en zorgvuldig slopen.
Het bedrijf heeft de beschikking over ervaren en gemotiveerde sloop medewerkers, allen met hun eigen specialisme en vakkundigheid. Zorgvuldigheid en flexibiliteit zijn kernwaarden van van de Zandschulp en van toepassing op alle projecten en voor iedere opdrachtgever. Opgeleid en getraind personeel is mede vanuit de vraag van de klant in ruime mate aanwezig en periodieke bijscholing is een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering.

Zo slopen wij van totaal sloop tot kleine sloopjes zoals binnensloop en aanbouwtjes. Wij zorgen voor het hele traject zoals vergunningen, asbestinventarisatierapporten, verwijderen van asbest enz.

Ook proberen wij uit de slopen bruikbare materialen te recyclen of te hergebruiken. De overige rest materialen sorteren wij zorgvuldig en worden naar des betreffende recycle bedrijven getransporteerd.

Ook beschikken onze machines over vele hulpstukken en overdruk. Voor het saneringswerk hebben wij diverse machines van klein tot groot met overdruk en gekeurde machinisten. Ook beschikken wij over gekeurde grondwerkers en handslopers. 

 

 

 
Banner